luni, 21 martie 2011

Oricine are o jumatate III

Stiti de ce cred ca "Oricine are o jumatate'', pentru ca oricum ai fi, orice statut sau nonstatut ai avea, oricum ai avea stilul de viata, exista cineva acolo care este atras, care prefera suvitza ta in vant sau in cazul meu, nasul meu mare si o alta tona de exemple. Totul conteaza si nimic nu conteaza, spun asta intr-un context foarte amplu, insa exemplu pe care vi-l voi da, are legatura cu chestiunea ca suntem oameni, e normal sa mai si stranutam, sa mai scapam un vant sau poate sa sforaim, sa ne curga nasul, toate chestiunile astea ne amintesc ca suntem oameni si ca nimeni nu este mai presus sau mai josnic decat noi.  Stiti de ce spun ca Oricine are o jumatate, pentru ca oricine are nevoi si mai ales nevoia de afectiune, de a se gandi la cineva, sexul uneste iar mult sufletele, nevoia sa apartii cuiva(mai devreme sau mai tarziu) concura la dorinta de cuplu.
Eu am ramas uimit cand am auzit ca si manechinele elimina fecale!
                   Chiar si cel mai extremist caz in care omul elefant, care era desfigurat si asuprit de toti, a murit la varsta de 21 de ani impacat, pentru ca a avut parte de iubire si in concluzie a simtit ca este iubit.
Psihologia sociala spune ca intr-un procent foarte ridicat au sanse sa se casatoreasca cei care se vad foarte des, vecinu/a de etaj, de scara, de casa, de strada,colegu/a de munca si asa mai departe. Cu cat te vezi mai des cu cineva,  intamplator sau nu, incepe sa iti dea o stare de familiaritate, de siguranta, parca chiar cunosti acea persoana.
Chiar daca nu vrei sa ai o jumatate si inconstinet cauti nod in papura tuturor pretendentiilor/pretendentelor, la un moment dat, poate la 40 de ani vei alege viata in doi mai mult ca sigur.
Orice ti-ai face, aveai plete si aveai admiratoare, acum te-ai ras in cap si nu te mai plac cele care prefereau plete, insa te place o noua categorie, cele care nu le plac barbatii cu par, oricum ar fi, cineva te place, mai multe sau mai putine persoane. Dupa o anumita varsta nici nu mai conteaza asa mult cum arati, raman in picioare calitatile tale. Oricum ar fi si chiar daca observi ca nu ai nici un admirator sau crezi ca vei muri singur, sau iti doresti sa mori singur sa stii ca nu ai incotro, la un moment inevitabilul de intampla, vei avea o jumatate.
Chiar daca din cele mai vechi timpuri oamenii se orientau dupa statut si pe vremurile cand casniciile erau aranjate dupa vita nobila, pentru a contura si mai bine statutul si ei aveau o jumatate, daca nu le placeau cei din casniciile aranjate, isi gaseau jumatati si orifugeau cu acestea, ori le pastrau in secret.
Chiar daca esti sarac si traiesti din punct de vedere intr-un orasel care nu te pune in valoare, intr-o zi va apare jumatatea din alta zona a tarii sau a lumii totul e sa intri in acel vibe cu divinitatea si sa spui DA.
Ce pot sa va recomand  in finalul acestei parti III, a acestui post este ca trebuie sa mai spuneti si DA, invitatiilor, ofertelor, provocarilor, ca totul sa inceapa sa aibe contur in viata voastra. Bineinteles aceasta alegere de a fi de acord sa intri in acelasi vibe cu posibile persoane din viata ta, trebuie sa fie si responsabil.
Cum u ai nevoie de cineva, asa si acel cineva are nevoie de tine, chiar daca orientarea ta sexuala nu este straight.
In cazul in care, nu am adus destule argumente sau aveti obiectii, le ascult si revin cu noi explicatii, idei, afirmatii ale propriilor crezuri si ale propriei mentalitati.

Cate sedinte sunt necesare pentru a indeparta un tatuaj?

CATE SEDINTE SUNT NECESARE PENTRU A INDEPARTA UN TATUAJ? Publicat de 23 iunie 2020 de  catalinmovileanu Salutare, Dupa pret, prima intrebare...