sâmbătă, 11 iunie 2011

Extraterestrii

SALVE ALL!


E sambata seara si in loc sa fug si eu pe undeva ca tot bucuresteanu efervescent, eu am ales sa stai pe scaunul meu directorial sa scriu parerea mea despre extraterestri.
In clasa a 9-a cred am invatat la geografie despre univers, mie nu mi-a placut niciodata geografia, insa acea parte de geografie era super, cred ca era geografia fizica a pamantului. Mi-a placut mult mai mult istoria, mi se pare mai logica, mai faci o deductie, este altceva.

Dupa ce am invatat cum s-a creat universul, teoria Big Bang si cum sunt mai multe galaxii si cu sistemul nostru solar, am inceput sa fiu din ce in ce mai mult fascinat de univers. Ca drept dovada ca in el si cred in ziua de astazi, altii il numesc Budha, altii Dumnezeu, altii Alah, insa cu toti la un moment dat observam ca ceva ne infleunteaza viata si credem intr-o forta supranaturala. Eu sunt de parere ca mintea noastra care are capacitati nestiute inca de oameni, trimite un feedback in univers si universul ne influenteaza viata, dupa modul cum gandim, simtim, traim. la cat de compex si la ce dimensiuni infinite are universul si cum totul functioneaza perfect, sunt de parere ca este posibil ca in alte galaxii, sa mai existe alte fiinte, bineinteles poate diferite de noi fizic sau total opuse ca existenta, insa cred ca mai exista. Distantele mari in mii de ani lumina fac posibila neintanlirea cu alte fiinte extraterestre.

Cate sedinte sunt necesare pentru a indeparta un tatuaj?

CATE SEDINTE SUNT NECESARE PENTRU A INDEPARTA UN TATUAJ? Publicat de 23 iunie 2020 de  catalinmovileanu Salutare, Dupa pret, prima intrebare...