sâmbătă, 23 iulie 2011

Postul no.50

Hello everyone,
Postul cu numarul 50. Dupa 50 de articole, dupa multe ganduri si idei asternute, am realizat ca daca ar fi sa scriu despre acelasi subiect de mai multe ori, ar fi aceasi esenta, insa cu siguranta ar fi articole total diferite. Ba mai mult, am realizat ca intreg scheletul ar depinde de la starea pe care o am! De la supararile sau bucuriile pe care le am in acea zi, de la frustrarile la satisfactiile pe care le am in acel moment.

Nu stiu ca de mult au placut ideile mele sau cati au fost pe aceasi unda, insa cu siguranta ma vad obligat sa continui sa expun tot ceea ce imi trece prin cap, cam tot ceea ce gandesc despre ce se intampla in jurul meu. Nu sunt deloc putine chestii, in fiecare zi, apare un nou subiect de dezabatut!

Nu ma supar daca aveti comentarii diferite de conceptiile mele, lucrurile in contradictoriu, argumentele diferite, duc la dezvoltare. Un feedback negativ inseamna o actiune constructiva dupa aceea. Desi in prima faza este suparatoare.

Multumesc pentru cei care au investit din timpul lor si au citit randurile mele!

Sa va fie bine si frumos!

Cate sedinte sunt necesare pentru a indeparta un tatuaj?

CATE SEDINTE SUNT NECESARE PENTRU A INDEPARTA UN TATUAJ? Publicat de 23 iunie 2020 de  catalinmovileanu Salutare, Dupa pret, prima intrebare...