sâmbătă, 30 iulie 2011

Egalitatea intre sexe!

Exista oare o egalitate intre sexe? Daca ea insa nu exista, exista sanse sa existe? Cum vad eu o posibila egalitate si cum stau lucurile in acest moment, va voi spune in acest post!
Cu siguranta, desi in comparatie cu vremurile mult trecuta, diferenta dintre sexe, incepe sa nu mai fie atat de mare. Ele nu sunt egale, asta este clar, ambele sexe au calitati si defecte. Un misogin ar spune ca femeile nu vor fi niciodata egale cu barbatii. O egalitate pura nu poate fi pentru ca sunt diferente, ca ele sa se completeze.

Primele chestiuni in care balanta se inclina in favoarea barbatiilor, ca fiind mai superior o fac toate aceste norme inconstiente si stupide care sunt denumite "e barbat el trebuie sa faca primul pas". Mi se pare super stupid, ca barbatul sa faca totul primul, ca este barbat. Direct de aici se evidentiaza o superioritate stupida a barbatului. Femeia nu vor fi niciodata barbatului pana nu vor lua haturile in maini si se vor comporta egal cu barbatii. Aici sper sa-mi dati dreptate, cum poate fi femeia egala cu barbatul, cand asteapta ca el sa plateasca la intanliri, cand nici macar de cele mai multe ori nu intreaba daca e cazul sa cotizeze si ea, i se pare normal, ca barbatul sa plateasca. Asta de ce, pentru ca ea are vagin? Desi unii barbati sunt slabi si uneori platesc prea mult pentru un vagin, mult prea mult. Compensand diversele slabiciuni cu plati inzecite in diverse moduri a vaginului. Barbatul este superior prin acea plata, ca daca ar fi egal sau inferior, ar fi platit sau ar fi existat o balanta. Pentru ca si femeia are aceleasi nevoi: nevoia de sex, de socializare, de iubire si multe altele, asa cum are si barbatul, insa el plateste la intanliri. De ce plateste, pentru ca poate, pentru ca isi permite,pentru ca se respecta, pentru ca este superior. Nu mi se pare corect ca barbatii sa plateasca ceea ce consuma femeile pentru ca ele au vagin. Unele nu au masina, insa au pretentia ca viitorul iubit sa aibe si fac din asta un criteriu( stiu ca vor sa nu mai mearga pe jos, pentru ca au mers toata viata, insa totodata arata slabiciunea) Daca femeile vor sa fie egale cu barbatii trebuie sa termine cu conditionarile si sa se comporte egal, independent, matur sa stie ceea ce vor.

Cate sedinte sunt necesare pentru a indeparta un tatuaj?

CATE SEDINTE SUNT NECESARE PENTRU A INDEPARTA UN TATUAJ? Publicat de 23 iunie 2020 de  catalinmovileanu Salutare, Dupa pret, prima intrebare...