marți, 30 decembrie 2014

La multi ani!

La multi ani, tuturor!


La multi ani, Catalin Movileanu BLOG!

Catalin Movileanu BLOG merge spre sase ani de existenta. Mi-am facut cont pe blogger.com, in
iunie 2008. In acele vremuri incepeam sa-mi indrept atentia de la Consilier de Campanie Electorala la Personal Trainer ( antrenor de fitness). Implineam 22 de ani si aveam multe de spus.

In acele vremuri nu incepuse boom-ul blogurilor. Cred ca erau cateva mii la nivel mondial. Astazi sunt sute de mii!

In acesti ani, Catalin Movileanu BLOG a adunat 100 de articole personale pe diferite teme. Toate avand un mesaj comun: Educatia face diferenta!

Nascut intr-o familie monoparentala, fara radacini intr-o familie buna si numeroasa, cu o slujba de vatman si studii primare, am constientizat cat de importanta este educatia pentru reusita in viata. Cat de importanta este educatia pentru a trai frumos si in armonie cu ceilalti; gandindu-ne la viata ca la un om care se priveste in oglinda vietii si primeste exact ceea ce proiecteaza in acea oglinda. Cand spun a reusi in viata ma refer strict la un caracter frumos. Desi in comparatie cu alte realizari, pare cel mai usor de realizat. El este de fapt cel mai greu de realizat pentru ca cere cele mai multe resurse, timp si o implicare profunda. Oamenii minunati sunt incercati de multe, si doar cei care au destula rabdare primesc la un moment dat rasplata pe masura lucrurilor bune facute in viata. Rasplata nefiind una neaparat materiala, ea luand diferite forme (oameni minunati, o familie sanatoasa fizic si psihic, o jumatate care pare a fi un inger pazitor etc.).

Catalin Movileanu BLOG, a avut mii de vizitatori unici de-a lungul vremii si spera sa fi inspirat macar unul. El avand o misiune clara: de-a influenta oamenii sa aleaga drumul integritatii/onorabilitatii.

Paginile blogului au fost deschise de peste 172.000 de ori si niciodata nu s-a gandit ca acesta sa abordeze postari comerciale sau orice ar fi devenit independent de mentalitatea autorului doar pentru a avea de castigat pe plan financiar (reclame, articole comandate) sau pe alte planuri mai putin onorabile (de-a cucerii femei sau a manipula).

Articolele nu vin cu solutii concrete asupra unor probleme sau cu o abordare de maestru in ale dragostei sau femeilor (chestiuni ce prind la public).

Articole de pe Catalin Movileanu BLOG au fost preluate pe alte bloguri si comentate de sute de internauti.

Catalin Movileanu BLOG, nu prea a tras comentarii directe pe blog, doar cateva sute. Ceea ce arata ca cei care acceseaza Catalin Movileanu BLOG nu simt nevoia sa ofere un feed-back celor citite.

Catalin Movileanu BLOG, este si a fost accesat din tari ca: SUA (7736), Italia (4889), Spania (4023), Germania (2588), Regatul Unit (2137), India (739), Ucraina (1814), Republica Moldova, Tarile de Jos, Elvetia si Indonezia.

Cea mai de succes luna a fost aprilie 2012 cand a fost accesat de 41.000 de ori.
Cea mai de succes postare a fost Primul pas catre American Dream de peste 3000 de ori.
Principalele site-uri/motor de cautare de unde a fost accesat a fost: google.com si facebook.com.
A fost accesat de pe toate sistemele de operare (cel mai popular fiind Windows 89%), iar browser-ul favorit fiind Mozile Firefox (32%) urmat de Chrome (30%).

Catalin Movileanu Blog, a avut o abordare subiectiva si cat mai concisa. Articolele fiind scrise dupa mentalitatea autorului, spontan si sincer.

Acestea fiind spuse, ma uit in viitor si imi dau seama cate teme mai sunt de dezbatut si cate articole de scris. Articole despre Puterea Gandului, Intrebari si noi invataminte, vor inceapa sa apara de la inceputul anului 2015.


La multi ani! Un an mai bun!

Sa va fie bine si frumos! Va Țuc!

Cate sedinte sunt necesare pentru a indeparta un tatuaj?

CATE SEDINTE SUNT NECESARE PENTRU A INDEPARTA UN TATUAJ? Publicat de 23 iunie 2020 de  catalinmovileanu Salutare, Dupa pret, prima intrebare...