marți, 24 februarie 2015

Magnetizant

Am ajuns la concluzia ca traim in niste vremuri magnetizante. De aceea amintesc tot mai des acest adjectiv.

De-a lungul timpului am auzit diverse persoane dand vina pe tara si pe sistemul romanesc. Si eu am apostrofat Romania pentru diverse neplaceri personale. Insa de fapt ce este Romania in afara de o tara? De unde pleaca aceste chestiuni care ii frustreaza pe cetateni? De ce aproape patru milioane de oameni au plecat din aceasta tara? Au plecat pentru ca nu aveau ce manca? Celelate tari sunt lipsite de probleme? In alte tari nu exista persoane prost educate si corupti? Oare aceasta este singura solutie, sa ingrosam liniile la check in? Ce se intampla cu cei care raman? Ce se intampla cu cei care se lupta zilnic cu dorul de casa? Ce se intampla cu generatiile de copii traumatizate din cauza parintilor din  strainatate? Noi ce facem pentru tara noastra? Oare am facut tot ce am putut pentru a fi altfel? Am incercat sa schimbam ceva?

Sunt foarte multe intrebari pe aceasta tema si lipsa raspunsurilor pline cu sens, m-au adus intr-un moment de ceata totala. Am naufragiat!

Unii poate sunt indreptatiti sa acuze tara pentru unele sau pentru altele, insa sunt altii care nu sunt indreptatiti (dupa parerea mea).
Cum poate injura cineva tara care scuipa oriunde si oricand (nu am primit un raspus clar de ce scuipa) ? Am vecini care nu au fost deloc preocupati sa devina mai educati. Care asa au crescut si care la fel isi cresc copiii. Niste oameni care nu respecta pe nimeni si nimic. Insa dau vina pe tara pentru conditia lor!  Cum a devenit Romania o tara plina de cocalari si pitipoance? Cine a permis sa se ajunga aici?
Romania nu este doar alcatuita din clasa politica. Romania este in fiecare dintre noi! Se schimba ceva daca stam cu mainile in san? Nu aceasta atitudine ne-a adus aici?

Mai aud persoane care vorbesc ca au bun simt, ca sunt educati si ca sunt persoane bune (Un exemplu este Oana Zavoranu). Doar cei care nu au aceste valori, spun ca le au. Cine este bun, face! Iar persoane care vor sa convinga prin vorbe si nu prin fapte, acuza tara.

Deci, incotro?

Opt minute magnetizante!

Cate sedinte sunt necesare pentru a indeparta un tatuaj?

CATE SEDINTE SUNT NECESARE PENTRU A INDEPARTA UN TATUAJ? Publicat de 23 iunie 2020 de  catalinmovileanu Salutare, Dupa pret, prima intrebare...