marți, 27 octombrie 2015

Alege sa devii mai bun II

Oare doar unii dintre noi au la un moment dat impresia ca plutesc in deriva si ca viata lor nu este asa cum si-ar fi dorit?

Sau poate este o traire pe care cu totii o avem la un moment dat?
Avem impresia ca ne cunoastem foarte bine, dar nu stim ce vrem pentru ca nu avem incredere in noi. Nu avem incredere in noi pentru ca nu stim cine suntem!

Cu cat suntem mai aroganti cu atat suntem si mai ignoranti.

Dar de unde pleaca toate aceste slabiciuni ale oamenilor?
De la curs la curs incep sa realizez ca exista o legatura cu responsabilitatea si asumarea fata de alegerile pe care le face un om in viata.
Imi doresc mai mult de la viata, insa fara sa-mi asum! Cautam vinovati in exterior pentru esecul nostru, desi totul a fost regizat de catre noi.
Teama de esec, diminueaza asumarea riscului cerut pentru fiecare realizare. Cu cat riscul este mai mare cu atat realizarile pot fi mai de anvergura. Realizarile inseamna deranj!

Unii dintre noi trec prin viata doar plangandu-se si aruncand vina pe orice si oricine pentru esecurile lor. Insa raspunsurile si puterea de-a schimba nemultumirile in multumiri stau doar in fiecare dintre noi insine. Nici moastele, nici divinitatea, nici pastilele si nici baghetele magice nu pot rezolva ce doar noi putem rezolva. Daca tu iti bati joc de sanatatea ta, cand te imbolnavesti degeaba te rogi la o minune!!!

Ne plangem fara sa alegem sa schimbam ceva si normal ca avem parte de acelasi rezultat!


Din cer nu pica decat ploaia, totul depinde de noi si de deschiderea de a evolua pe care o avem.
Ne dorim sa fim fericiti si facem tot ceea ce credem ca ne face fericiti, ca sa descoperim ca fericirea nu este in exterior, ci in fiecare dintre noi! Cel ce iubeste, el culege roadele iubirii!

Fuga de responsabilitati nu inseamna decat confort, progresul inseamna responsabilitate si risc!
Sunt de parere ca daca oamenii si-ar asuma alegerile pe care le-au facut in viata, am avea mai putini oameni disfunctionali pe strazi!
Vrei sa iti depasesti conditia? Atunci trebuie sa risti actuala conditie pentru una mai buna. Nimic nu este garantat si totul are data de expirare!


Pentru o lume mai buna, alege sa devii mai bun!

Cate sedinte sunt necesare pentru a indeparta un tatuaj?

CATE SEDINTE SUNT NECESARE PENTRU A INDEPARTA UN TATUAJ? Publicat de 23 iunie 2020 de  catalinmovileanu Salutare, Dupa pret, prima intrebare...