Butoane

luni, 11 decembrie 2017

Colegiul Psihologilor copsi.ro

Trebuie sa imi spun si eu undeva off-ul si unde s-o fac decat intr-o postare pe blogul meu!

Sunt membru in colegiul psihologilor si din primavara primesc e-mail-uri peste e-mail-uri cu tot felul de mizerii.
Despre ce este vorba:

O lupta intre doua tabere, cei care au administrat colegiul si o tabara noua care doreste sa administreze colegiul pentru ca a fost nemultumita de conducerea colegiului (Mihai Anitei). Aceste doua tabere au inceput sa se razboiasca pe toate planurile. Au procese, au inchis site-ul oficial si multe altele.

Eu mi-am obtinut atestatul in cadrul vechii conduceri (pana in mai 2017). Nu stiu cine are dreptate, insa tot primesc e-mail-uri din partea colegiului si ma crucesc ce citesc.
Un exemplu de articol: https://colegiulpsihologilordinromania.ro/comunicat-privind-pericolul-utilizarii-de-catre-psihologi-unor-timbre-profesionale-false-emise-mod-ilegal-de-catre-grupul-de-persoane-care-administreaza-website-ul-www-alegeri-cpr-ro/

Toata chestiunea mi se pare doar o lupta dupa ciolan din ambele parti. Cei vechi nu vor sa lase ciolanul si cei noi vor si ei o particica din el. Ca in politica!
Oricum am simtit goana dupa $$$ din primele momente de interactiune cu colegiul. De fapt aceasta este esenta cu acest colegiu si tot ce tine de el!

Eu unul nu le voi mai achita contributia pana cand nu se termina aceasta "lupta" care nu face cinste nimanui!!!
COMUNICAT
privind editarea si emiterea unor documente ilegale, sub denumirea "atestat de libera practica" si a unor timbre profesionale false, in numele si pe seama Colegiului Psihologilor din Romania

Colegiul Psihologilor din Romania, institutie infiintata si organizata prin Legea nr. 213/2004, avand ca atributie principala organizarea exercitarii profesiei de psiholog in Romania, este singura organizatie profesionala a psihologilor romani recunoscuta prin lege.

Colegiul Psihologilor din Romania va informeaza ca in data de 24 noiembrie 2017, numitul Ion Dafinoiu, sprijinit de catre un grup organizat, a editat, stampilat si semnat mai multe documente ilegale, avand denumirea "atestat de libera practica", in numele si pe seama Colegiului Psihologilor din Romania.
Grupul organizat este constituit in principal din cadre didactice ale Universitatii din Bucuresti si ale Consortiului "Universitaria", dar si din fosti membri ai Consiliului Colegiului, ale caror mandate au expirat la data de 19 aprilie 2017. Grupul utilizeaza in mod ilegal un antet al Colegiului Psihologilor din Romania, preluat de pe internet, o stampila falsa si mai multe platforme de informare on-line clandestine, fapt sesizat deja organelor judiciare competente. Mentionam faptul ca persoana care se autointituleaza in prezent "presedinte" al Colegiului, este Ion Dafinoiu, care, in data de 15 iulie 2017, a preluat o stampila falsa si mai multe documente de la Florinda Golu, autointitulata anterior "presedinte interimar".
Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti a constatat prin mai multe sentinte definitive si irevocabile atat ilegalitatea actiunii de suspendare a presedintelui Mihai Anitei din data de 10 aprilie 2017, cat si nu-litatea unui asa-zis mandat al Florindei Golu sau a actelor emise de catre aceasta in numele Colegiului Psihologilor din Romania (anexa).
In data de 28 noiembrie 2017, Colegiul Psihologilor din Romania a inregistrat la Parchetul General, o plangere penala formulata impotriva numitului Ion Dafinoiu, pentru inselaciune, fals, uz de fals si uzurpare de calitati oficiale, prin emiterea ilegala a unor documente false sub denumirea "atestat de libera practica" (anexa). Amintim faptul ca din data de 19 aprilie 2017 nu mai pot fi emise atestate de libera practica de catre Colegiul Psihologilor din Romania, avand in vedere faptul ca forurile de con-ducere competente nu au fost desemnate in conditiile legii. Astfel, orice document cu titlul "atestat de libera practica" emis in numele Colegiului Psihologilor din Romania, dupa data de 19 aprilie 2017 si/sau purtand semnatura unei alte persoane decat dl. Nicolae Mitrofan sau dl. Mihai Anitei, prese-dinti ai Colegiului Psihologilor din Romania in perioada 2005-2017, reprezinta un fals.
De asemenea, acelasi grup organizat a anuntat producerea unui nou fals, cu denumirea "timbru profe-sional", comandat de pe website-ul clandestin "www.alegericpr.ro". Mentionam faptul ca timbrele profesionale ale psihologilor sunt emise numai de catre Colegiul Psihologilor din Romania, au un regim special si sunt realizate din anul 2013 pana in prezent de catre Fabrica de Timbre, institutie in subordinea CN POSTA ROMANA SA, in conditii de comanda speciala, avand elemente de siguranta unice, potrivit legii.
Facem apel catre orice persoana interesata in obtinerea atestatului de libera practica sa nu accepte sa participe la emiterea sau utilizarea unor documente false promovate si distribuite de pe website-ul clandestin, deoarece acestea nu pot produce efecte juridice.
Timbrele profesionale legale ale psihologilor pot fi comandate si distribuite numai prin intermediul platformei www.colegiulpsihologilordinromania.ro
Atragem atentia ca aceste acte iresponsabile sunt ilegale si inacceptabile, avand un impact grav asupra organizarii exercitarii profesiei de psiholog si imaginii acesteia in Romania.
Colegiului Psihologilor din Romania asigura respectarea legii si a intereselor profesionale ale tuturor psihologilor si continua sa depuna toate eforturile necesare pentru rezolvarea legala a situatiei.

Director general al Colegiului Psihologilor din Romania
Dr. Stefan Iulian-Laurentiu

Bucuresti, 6 decembrie 2017

https://colegiulpsihologilordinromania.ro/comunicat-privind-editarea-si-emiterea-unor-documente-ilegale-sub-denumirea-atestat-de-libera-practica-si-unor-timbre-profesionale-false-numele-si-pe-seama-colegiului-psiholo/

https://www.privesc.eu/Arhiva/79241/Conferinta-de-presa-organizata-de-Colegiul-Psihologilor-din-Romania

https://www.agerpres.ro/comunicate/2017/12/06/comunicat-de-presa-colegiul-psihologilor-din-romania-15-49-47

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu